Serviciu customizat

Dacă știi că te putem ajuta și cu altceva, lasă-ne de veste.
Human Rise recrutare IT personalizată contactează-ne

La cererea clienților, uite ce am mai făcut și poate te va ajuta

Audit proces recrutare

Dacă vrei doar să vezi cât de aliniat ești la nivel de piață sau îți dorești să devii mai bun și vrei opinia unui specialist, aici suntem. Verificăm de la motivația echipei tale de a alege recrutare IT, la cum se scriu mesaje candidaților, care e flow-ul de proces și unde sunt stopperele, la cum arată profilele recruiterilor tăi pe Linkedin și dacă comunicare de brand e unitară.

Scriere creativă în recrutare

Cum scriem candidaților ne asigură răspuns din partea lor (fie el și negativ), dar rata de răspuns e mai mare. Iar pentru un recruiter /HR devine definitorie relația cu candidații /colegii. Încurajez renunțarea la limbajul de lemn (exemple concrete – am o opțiune interesantă pentru tine / am un post fain / sau mai rar și cu conținut peiorativ – am o poziție interesantă; / Din păcate // ne pare rău – dar altcineva mai calificat a acoperit rolul pentru care ai candidat și tu.)

Arta întrebărilor & oratoria din negociere pentru recrutare IT

Retorica e cea care asigură relevanța și scoate la îndemână o tranzacție de ofertare cu succes. Cum întrebi de așteptările salariale ca să primești o sumă realistă în mediul virtual? Care sunt primele întrebări cu care începi o discuție cu un candidat? Cum ceri feedback candidatului legat de procesul tău și te asiguri că a avut parte de o super experiență de proces cu organizația ta?

Mentoring /coaching pe recrutare

Deseori e nevoie de ghidare pentru cât de surprinzătoare poate fi recrutarea în IT. Indiferent de speță, te ghidăm din experiența practică de recrutare IT (de peste 11 ani) și cu ce știm din tendințele de pe piață. Când zic experiență e că poate la tine sunt între maxim 30 /60 roluri deschise pe an. La noi sunt în medie peste 150 de roluri deschise și 15 clienți diferiți (cum ai avea tu proiecte diferite). Mai mult, mereu ne ghidăm spre o atitudine profesională cu șarm care să te învețe să faci și o diferență ca profesionist HR de IT.