Atelier – pierderea job-ulu și procesul de doliu

  • 09/04/2024 17:30:00
  • 2h
  • Hotel Unirea
  • 150,00 lei

Dragă viitor participant,
Sunt Diana Avirvarei și lucrez de mai bine de 11 ani în recrutare. Văd și simt cum este dinamica din piață acum. E trist când cu atâtea concedieri. Cu acest atelier cobor efectiv în piață. Dacă job-uri nu mai am de oferit la fel de mult, atunci facilitez un atelier care să ofere un proces de regândire atunci când ne pierdem job-ul.
Așadar, ți-ai pierdut de curând job-ul sau simți că e posibil să se întâmple un inevitabil? Ești HR sau în management și ai fost pus să anunți disponibilizări sau urmează? Well, acest atelier e pentru tine! Scopul lui este de-ați oferi prin prezentarea Doamnei Psihoterapeut Magda Axinte o perspectivă de reîncadrare a pierderii profesionale prin procesul pierderii (doliul) și vei putea avea real acces la niște strategii de reorientare post-pierdere pentru sufletul și mintea ta. Adică de aici în colo, încotro? ????

Structură eveniment:
– Prima parte (40 de minute) – prezentare concept de doliu pentru pierderea job-ului și strategii de reorientare post-pierdere
– Pauză (20 minute)
– A doua parte (40 minute) – dialog cu Magda Axinte, coordonată de subsemnata, Diana Avirvarei (evident cu întrebări din public)

E pentru tine această întâlnire, dacă te analizezi în liniște și conștientizezi că s-a activat una din emoțiile de mai jos:
1. frica (ce o să fac de azi în colo?)
2. rușinea (ce o să zică ai mei sau din cunoscuți?)
3. furia (după ce-am oferit din timpul și energia mea, chiar o cifră de costuri de tăiat sunt?)
4. tristețea (pentru pierderea identității ce o aveai cu numele organizației).
Majoritatea știm pașii din procesul de doliu atunci când pierdem pe cineva, totodată te-ai gândit că poate fi aplicat chiar și când îți pierzi job-ul? Alături de un om cald și plin de experiență din psihoterapie, Magda Axinte (Psihoterapeut integrativ & Specialist EFT) vom vedea aplicat cum poate să îți fie mai bine!

Trainer

Magda Axinte

Magda Axinte

Psihoterapeut

Magda Axinte este psihoterapeut integrativ și realizatorul emisiunii Întâlnire în Punctul Zero. Cabinetul de psihologie DeLaZero oferă servicii de psihoterapie, consiliere psihologică și dezvoltare personală.