Testimoniale de la partenerii noștri

Recrutare IT Human Rise

We are grateful for partnering up with the Human Rise team. It is a pleasure to work with the creative ladies who are committed and driven by results. We appreciate their unique way of working, always having a keen eye to our needs.

Selma Mustafa

HR Business Partner, VISMA

I like the people and the culture of Human Rise. They are focused and hard working. Results are important but more important seems to be the quality of results and customer satisfaction. Proper process, great communication and full transparency makes working with Human Rise feel more like working with one of our teams. I love working with them and definitely choosing them was one good decision.

Andrei Ciubotaru

CEO, ESET

O experienta total noua, profi, as zice eu cea mai ancorata in realitate si moderna din toate punctele de vedere. Diana reuseste sa reinventeze tot timpul procesul clasic de recrutare plictisitor si sa-l transforme in ceva care se pliaza pe nevoile tale. Chiar daca nu are pe moment un job, este dispusa sa faca un screening personal si profesional, astfel incat sa mixeze profilul tau personal cu cel profesional. Sunt un fericit om care a trecut pragul si a indraznit sa apeleze la ajutor profesional, tocmai datorita stilului uman promovat de Diana. Asadar, daca n-ai curaj sau nu ai claritate, apeleaza cu incredere la ea. She is a human riser

Sergiu Ursan

HRM

8 months of close collaboration with Human Rise and keep going – working with Human Rise is a pleasant experience, friendly attitude and professional approach.

Claudia Oprea

HRM, PiN Team, Timișoara

I really liked the way we collaborated with Human Rise mostly due the agile approach with constant feedback and weekly review of the process and status, which also implies the feedback from our side and very close relation. Human Rise was honest and also provided feedback on our job requests to make them fit with the market.

Sebastian Gansca

CEO, Asperitas, Brasov

Desi nu doream sa imi schimb job-ul actual si refuzasem numeroase posibile interviuri, faptul ca am primit un mesaj personalizat de la o persoana atenta la detalii (nu un simplu template) m-a determinat sa accept un interviu. Deznodământul a fost un nou job de care sunt foarte multumit si o noua perspectivă asupra unui proces de recrutare. Sustinerea si interesul recruiterului pe întreaga perioada a procesului cat si dupa angajare au fost factorii ce au contribuit la o experiență deosebită.
F.F

FrontEnd Software Developer

Our collaboration with HumanRise was fruitful and efficient. Diana went the extra mile in delivering her services with professionalism and passion, and the result met all our expectations. We strongly recommend HumanRise for a different recruitment experience.

Diana Tonu

People & Talent Partner, Appsbroker SRL

Diana este partenerul nostru in TA de aproape un an. Dincolo de servicii de recrutare, am apreciat inputul ei in termeni de comp& ben, branding si comunicare. Pe masura ce echipa Human Rise a crescut, ne-am bucurat sa vedem acelasi nivel de profesionalism si proactivitate in randul lor. Cu multumiri, echipa HR Nuvei Romania.

HR team, Nuvei Romania

Referitor la procesul de recrutare. In mare marte mi-a placut comunicarea transparenta pe care am purtat-o cu Ruxandra. Mi-a placut ca am tinut legatura pe tot parcursul procesului de recrutare si mi-a oferit sfaturi ce m-au ajutat in luarea deciziei finale. Procesul in sine nu a fost unul repezit, Ruxandra a oferit toate detaliile necesare despre cerintele jobului si firma. Deasemenea cerintele jobului se potriveau in mare parte si cu experienta mea profesionala din domeniul automotive, ceea ce este un lucru bun 🙂
Alexandru P

C++ Software Developer

Although we recently started our collaboration with Human Rise, it feels like forever. The most important thing that I appreciate in our collaboration is definitely professionalism and their ability to deliver quality, good process and excellent communication with the candidates. Keep up the good work ladies. From my experience, there is no other agency like Human Rise. Human Rise is more than an agency, it is a great partner to go along with. Trustful, professionists and developing relationships with the candidates and the companies with whom they work, it’s a pleasure to collaborate with you.

HR Department, The Access Group

Our experience with Human Rise was extremely pleasant. They are very professional in the relationship and treat the partnership as a new team, fully integrated in your company’s procedures, yet who offer an expert outsider’s view that helps you improve your own processes. They are transparent, with constant meetings of updates, feedback, and results, discussed on pure data and real information. They truly deliver on their promise, and you get a full team of smart people, with great insights on human resources who believe in your company, by your side.

Ilona Radu

HRM, Maxcode

It is great to see that there are people putting your wishes and expectations in the first place. I had a wonderful experience while collaborating with Human Rise and I felt I had a friend guiding me to positions where I could find what I wanted from a job. That saved me from investing a lot of time in research about companies and unsuitable interviews.
O.T.

Software Developer

Our collaboration with the Human RISE Agency was efficient, we’ve received what we have expected and even a little bit more. Diana is a dedicated and empathetic person, focused on the results, therefore, it’s going to be a pleasure to get back for a future partnership! Meanwhile, best wishes and keep up the good job!

Elena Manuela Lupusor

HR Manager, Link Financial Services S.R.L.

Diana has a magic power that enchants words in such a way that makes you curious to know more
Anonymous

IT Recruiter

Am cunoscut-o pe Diana Avirvarei, virtual, in momentul in care cautam sa imi schimb locul de munca. Faptul ca m-a pus direct in legatura cu potentialul angajator a fost foarte de ajutor pentru mine. Am scapat de stresul cautare a unui nou job, stres deja acumulat de ceva timp. Procesul de recrutare a fost unul lin, usor, logic, iar Diana a fost alaturi de mine la orice pas cu multe incurajari si vorbe bune.
Veronica M

PHP Software Developer

Experiența mea cu Agenția Human Rise a fost prima și clar nu va fi ultima. Totul este mult mai ușor atunci când colaborezi cu oameni profesionisti și când știi exact ce-ți dorești. Începând cu interviul personalizat până la luarea deciziei finale asupra ofertei, am primit sfaturi la fiecare pas. Sfaturile nu vin mod în tradițional, ci prin întrebări la care îți vei da răspunde singur. E precum o călătorie pe care îl faci pe un tărâm necunoscut dar precis, cu un bogat specific pentru un anotimp, la finalul căruia știi sigur ca ai ajuns acolo unde ți-ai dorit. Adio aplicațiilor pentru joburi din notificările diferitelor platforme, interviuri peste interviuri cu doar timp pierdut, stres, stări de neliniște și feedback-urilor nesigure. Acum, cu ajutorul profesionalismului și dedicației agenției Human Rise, totul este organizat și precis, nu mai înoți într-o mare de joburi, ci deții vâslele și te îndrepți în locul dorit. Barca mi-a fost asigurată de la început. Chapeu!
Ștefana Barbacariu

Recruiter

Human Rise m-a abordat inițial într-un moment în care nu îmi doream o schimbare și nu am dat inițial curs invitației. Câteva luni mai târziu, m-am hotărât singur către o schimbare. Diana a fost prima persoană pe care am contactat-o. Mi-a prezentat câteva oferte, din care am ales una și am demarat procedurile de intervievare. În diferite momente cheie – imediat după interviu, în prima zi de lucru, după prima săptămână de lucru, după prima lună de lucru – Diana m-a contactat, și mi-a cerut feedback despre cum merg lucrurile. În toate aceste interacțiuni, ea și-a păstrat atitudinea jovială și optimistă.

C. C.

Technical Lead

Cautam o schimbare profesionala si am fost contactat de Ruxandra, am discutat despre ce caut si ce pot oferi, mi-a prezentat un post conform cerintelor mele si in urma unui interviu tehnic am primit oferta de angajare. Dupa aproape 2 luni de la prima zi, acumulez continuu noi cunostinte si imi place ce fac.
Denis

C++ Software Developer

Dacă ar fi să descriu interacțiunea mea cu HumanRise în 2 cuvinte ar fi „eficiență” și „rapiditate”. În 2 săptămâni am trecut prin tot procesul de recrutare de la primul interviu cu HR-ul la meetingul cu team lead-ul fără prea mult timp mort între interviuri. Tech connectorul de la HumanRise cu care am colaborat a ținut legătura cu mine pe toată durata procesului pentru a se asigura că totul merge bine, și a mers.
MIhai I.

.NET SD

Human Rise pentru mine a reprezentat perfect timing. In urma cu 4 luni, imi facilitase un interviu la o companie la care am fost acceptata, insa am refuzat, dar am ramas cu gandul la ei. Ce am apreciat la Ruxandra a fost follow up-ul pe care l-a facut cu mine. Simplul fapt ca m-a intrebat ce mai fac si mi-a reamintit de feedbackul primit mi-a inseninat ziua si m-a facut sa regandesc decizia. Si uite ca, dupa 5 luni, am acceptat oferta lor si sunt pregatita pentru un nou challange. Multumesc Ruxandra, ai fost steluta de care aveam nevoie.
Carmen N

QA

Interacțiunea cu HRISE, a fost cursivă, fără blocaje între etapele de recrutare. Conversațiile au fost amicale dar totodată concise, concrete și concentrate pe responsabilitățile/abilitățile necesare rolului HRM.
A.E.

HRM

Inca de la primul contact mi-am dat seama ca abordarea celor de la Human Rise va fi diferita. Interactiunea a fost una extrem de prietenoasa, deschisa si sincera. Mi-am dat seama ca am de-a face cu profesionisti, care pun pe primul plan siguranta si comfortul candidatului. In postura mea de candidat in cautarea unui job, Human Rise mi-a oferit exact ce aveam nevoie si datorita lor, in foarte scurt timp am gasit compania si jobul pe care mi le doaream. Mi-au oferit sprijin si sustinere, iar cautarea mea a fost una de succes. Multumesc inca odata!
Adelina Coada

Talent Manager, UpStack